Vi är specialister på estetisk tandvård och skalfasader

Skalfasader.se är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental. Vi arbetar med målet att kunna erbjuda våra patienter Sveriges bästa tandvård – till rätt pris. För att uppnå det fokuserar vår personal på att bedriva tandvård med kvalitet, tillgänglighet och passion.

På denna sajt hittar du all möjlig information om skalfasader. En allt mer populär metod, för att du som är missnöjd med dina tänders utseende ska få hjälp att förändra dem. Genom att fästa ett tunt ytskikt av porslin på tanden får den ett nytt, fint och naturligt utseende.

Vi vet hur mycket vackra tänder kan göra för självkänslan och är därför glada att kunna erbjuda dig en smidig och hållbar metod för det. Vi har tandläkare som är experter på skalfasader. De arbetar hårt för att du som patient ska få en behandling som håller högsta kvalitet.

För oss är det viktigt att du som patient ska känna dig lugn och trygg vid ditt tandläkarbesök. Aqua Dental har flera kliniker runt om landet som du hittar i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö, Karlstad, Västerås, Helsingborg, Åre och Östersund – alla inredda med patientens välbefinnande i fokus.

Dataskyddspolicy

Skalfasader.se  är en del av tandläkarkedjan Aqua Dental och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

Är du intresserad av estetisk tandvård eller skalfasader?

Intresserad av ett tandimplantat?